Tältning på GGGG!

Chacha blogggen, fjortisarna här! ;) (Höhöhö, syftar då på Issa/jag och Rebecka)
Måste bara säga att igår hände de grejoooor, särskillt när vi fiskade mitt i natten Jag, Rebecka och Lovisa...det var asasasnice!! ;) Men vi fixar inlägg och bilder på de om några dar...för jag har kamera mojjsen hemma.
Så...Ikväll blir det till att tälta på en mystisk ö ;O Kul vah!! Jag är nu hos Rebecka och väntar på att köra iväg. Hon packar det sista och jag sitter här och latar mej ;) Vi har tänkt såhär, att vi ska åka från henne med madrasser,tält,kläder och god dricka och massa andr saker + en liten söt flicka, på våra två mopeder, det lär ju bli intressant och roligt! (vi åker typ kl 6, hehe sex sex alla gillar sex sju sju de vet jag o du åtta åtta..... Hihi sorry ;) jag är som jag är, men de få ni leva med)
Sen när vi kommit fram till sista sötnosen, Jossan vet jag inte vad som händer, men efter de ska vi få skjuts ut till en ö med båt och därefter blir det väl till att resa tält och utforska, sen leka och mysa hela kvällen och sen grilla gott och bara chilla :) Vi kommer ha roligt flickor!!
Nu ska vi ut och packa på allt på moppen/mopperna! ;)
Ha det bra alla tokstollar runt om i världen! Kram Issa och Rebecka <3

Tralalalalaaa...^^

Hejhej Issa här! ;D
Jag skrev nyss en jättejättesuperduperlång text som såklart tänkte försvinna för mej och det gjorde den, för jag och datorer är inte bästisar precis...xD Jag vet att jag inte har skrivit mycket alls här men jag har inte haft tid men ska ta och skaffa det nu . slut

Jag skrev då om våran tjejkväll som vi hade i Onsdags, jag oh mina 4 tjejer, Rebecka, Lovisa, Jossan och Sofie. Vi hade det jättetrevligt ^^ Vi va hemma hos Rebecka och myste och vi var även och bada :) Vi hyrde en film och såg den, men dagen efter när jag och Rebecka skulle lämna tillbaka den gick det så här: Jag eller Rebecka snappar åt oss filmen, vi sätter på oss hjälmar för att kunna ta moppen till Statoil, när vi kommit dit går jag in och lämnar filmen. Sen går jag ut sätter mej på moppen och vi kör iväg, och huxflux då så slår det mej att jag inte la i filmen i fodralet, så jag fråga Rebecka om hon gjorde det, hon sa: Neej, gjorde inte du det? Jag: Neee...gjorde ingen annan det då?? Hon: Jag vet inte. Jag: Vi åker hem och kollar. När vi kommit hem sprinegr jag in och kollar i DVD:n..och där ligger.....filmen, såklart. Vi åker tillbaka, och båda går in denna gång..Kassörskan kollar på mej..och jag säger..hömm..heej, jag var nyss och lämna in en film..fast inte filmen *smile* alla tittar på varann och små skrattar xD Vi blev iaf inte uppätna eller så, så det var ju bra ;) Det var en av höjdpunkterna, tycker jag xD ( Vi är lite klantiga av oss ^^)
Har är lite saker som vi brukar göra på våra tjejkvällar, SKRATTA MYCKET, Buuuuusa, såklart, leka, äta nåt, bada om det är nice väder(som denna gång), prata...mycket...Hehe (a) (det går tyvärr inte att beskriva så bra med ord vad vi brukar göra...Och jag har tyvärr inga bilder eftersom att jag glömde kameran och jag har inte lyckats sno några av dem bilder vi fotat..(n) Men men...)
// Issa<3, Hörs-hEJ lever-pastEJ!!! ;)


RSS 2.0