Nu har jag bakat:)

Men glömde smaksätta dom:( så ska göra nya imorgon!

/R


Kusin mys och bak

Idag har jag myst med den minsta kusinen (leon)!! Han är så go speciellt när han somnar luggandes på en:) så jäkla mysigt.
Leons äldre syskon Liam och leja. Det känns som dom blev några år äldre (än vad dom är) bara av att han kom. Det könns som Leja (den äldsta) blev mer "mogen" :D älskar mina kusiner <3

Ikväll ska jag baka proteinbars som man kan ha med sig i väskan. Tex om man ska bort men man vet inte hur länge man blir borta. Då tar man en sån och har som mellanmål!:)

/R


Happy halloween!

Halloween idag då! Och inte tänker jag vara hemma för att äta och fixa med halloween middagen, men men. Jag drar istället på bio med Elias, sen får vi se vad som händer mer.
Men det blir nog inget party för mig idag, måste hem ikväll för att sedan vara barnvakt hela torsdagen.

Vet ni, jag dog i Fredags.. Mim mördare kom och satte pennan i ryggen på mig då jag städade vårt rum. Inte tänkte jag på att min kompis lämnade mig ensam i en minut. Inte alls roligt! Men det blir en omgång till senare i år, då förhoppningsvis alla kan reglerna! Längtar!
Ha en bra dag nu alla läsare!
//Isabell


Träning: bodypump!!

Ska snart hoppa in i duschen efter att ha kört 1h bodypump. Så jäkla skönt vare gång man ska gå upp för trappan efter passet och typ inte orkar lyfta benen! Musklerna börjar komma tillbaka i den "form" dom va innan sommaren. Men innan jul så ska jag vara starkare än så:P

/R


GoFika!

Hejhej Bloggen!
Vill så gärna ha en muffin nu, men väntar med att äta den tills filmen som jag ska se börjar.
Har bjudit alla familjemedlemmar på varsin i alla fall:

Men lilla mamma som är allergisk mot choklad fick lite äpplen med grädde och kanel :)

Söta lille bror sa, kan inte du baka varje dag! Och när bagaren/pappa sedan kontrar med att det var jättegott så är jag nöjd med min insats.
//Isabell

bakat :)

Hej Hopp!
Shit vad mörkt det börjar bli på kvällarna nu...klockan är bara 4 och det är snart svart ute. Man blir så trött av det och man hinner inte göra massa saker utomhus som att t.ex. rida eller bara leka efter skolan eller jobbet. Men det är ju lite charmigt då och då... t.ex då man sitter och myser framför en brasa och ser på film.
Att baka när det börja skymma, med lite musik i bakgrunden är ju inte heller helt fel. Så nu har jag precis tagit ut mina kladdkakemuffins ur ugnen.
Nu blir det till att städa lite på rummet, för jag har fortfarande ingen lust att plugga...
//Isabell

Samara!

Hejhej Bloggen!
Var tvungen att kliva upp i vettig tid i dag för att hästarna skulle vara ute innan nio. Så just nu sitter jag bara och slappar lite grann. Funderar på om jag ska städa rummet och sedan baka eller nått annat trevligt. Bil ingen sminkning för det kommer inte att vara någon "utklädnad" imorgon, men det är lugnt jag kanske kan ta den tiden till att plugga...fast det lär jag inte göra, men jag skulle behöva :/
Här har ni bilder, The Ring, Samara.
(Fick tyvärr ingen bra ansiktsbild på sminkningen, så ni får den suddiga och lite "snälla" bilden.)
Jag kan säga att jag förmodligen skrämde flest människor den dagen...elever, lärare och alla på stan kollade väldigt konstigt på mig... Jag vill inte vinna tävlingen för då tror jag att man måste stå framför alla människor i aulan och de vet man aldrig vart det leder... xD Och det var en tjej som var utklädd till hattmakaren (alice i underlandet) hon var grym, sedan var det ett par sminkningar till som var mycket bra... Men jag skulle nästan kunna sätta mig själv på en topp 5, okej 10 bara för att jag inte vill säga att jag är bäst...
Det roliga var att ingen kände igen mig, min lärare visste inte vem jag var förens jag sa det till hononm efter lunchen och Lovisa (min bästis) visste inte heller vem jag var förens jag visade ansiktet helt och pratade med min vanliga röst till henne (de va inte dem ända som kände igen mig).  Hade så sjukt roligt. Alla skrek och sprang :')
//Isabell
 
 

Imorgon, då kör vi!

Hejhej Bloggen!
Måste börja blogga mer nu, känner mig dålig.
Men jag ska börja nu..., kan visa en bild på min "outfit" sen i fredags, Halloween på skolan. Men det måste jag göra imorgon för jag har inte bilden här.
Kan säga att jag var på party i fredags, helt ok. I lördags var jag på 60 års fest, mycket trevligt. Och i går sov jag hos Elias. (Så, nu har ni ett litet hum om hur jag började lovet)
Just nu sitter jag i soffan och tittar lite på tv, men funderar på att sova eller göra en manlig vampyr sminkning...men det lutar lite mer åt att sova...ska ändå bara vara hemma imorgon så då har jag all tid i världen till att sminka.
//Isabell

Ny vecka och nya tag!!!

Idag är det måndag och det har inte hänt så mycket. Jag mamma och Frida va på Apoteket och tog ut medicin till mig. Vi va även och handlade på ICA.
Jag har varit och tränat på gymmet med Frida och Alva. Jag körde typ 20 min crosstrain och lite styrka. Imorgon blir det bodypump!!:D

Ni måste testa och äta tacogratäng.
Det är Philadelphiaost längst ner i en ungsform. Sen tar man stekt tacoköttfärs och slutar med paprika, lök och ost överst. Det blev super gott. Med en god sallad till så klart! Vi hade sallad, gurka, tomat, ananas och morot.

/R
Ps. Måste bara säga att jag har gått ner 3kg på att bara ändra kosten!!:)


Mina naglar<3


Naglar igen

Fler naglar vi gjorde igår:)


Naglar

Idag har jag gjort naglar på Mias kompis:) sen ikväll ska Frida göra på en annan kompis!

/R


Brasan brinner

Sitter i soffan och ser på tv. Det är så mysigt med kamin och att det är snö ute. Fast snön ska inte vara här än tycker jag!


Ändrade planer

Blev inte riktigt som jag tänkt mig:( va så jävla trött i morse och kunde inte sova igår kväll. Så nu är jag hemma och inte med pappa på jobbet.
Slipper göra lunch och mellanmål idag :D


Hon ger mig viljan och motivationen!!

Imorgon ska jag upp kl 5 för att hinna äta frukost och göra mig klar. För 20 i 6 går bilen mot pappas jobb. Känner att jag måste följa med han för att känna att det blir helg!! Sen så behövs det säkert städas och vattnas blommor. Dom brukar glömma ge dom vatten:(

Har ståt nu på kvällen och gjort lunch till imorgon. Det blir en repris från idag. Fast med paprika också mer kvarg! Sen har jag även gjort mina två mellanmål. Dom är jätte viktig ny när jag håller på att lägga om min kost till det bättre. Glömmer jag dom så kommer jag vara så hungrig när tex lunch kommer så jag kommer dö på natten igen. Imorgon blir det yoghurt, banan, äpple och kanel som ett mellan mål. Och en halv banan som ett på vägen hem i bilen.
Det är så roligt för jag har hittat motivationen till detta i en blogg. Hon som skriver bloggen vill även hjälpa andra med sina mål<3
Pappa och Mia sa idag att jag va mycket gladare och hade mer energi i mig. Känner att detta kommer gå bra.
Sen är det klart att jag kommer fuska lite i början. Men annars kommer jag kanske lägga av på en gång igen. Det har jag gjort förut när jag har testat olika sätt att äta bättre på.

/R


This or That!

Hejhej Bloggen!
Jag ser att Rebecka har lagt ut några this or that redan så jag gör väl också dem frågorna då!
 
Jeans eller mjukisbyxor? Jeans (om jag inte ska mysa)
Fest eller myskväll? Beror på, jättesvårt ju... Men Fest
Sommar eller vinter? Sommar
Dator eller tv? Dator
Kompisar eller pojkvän? Den kan jag inte riktigt svara på, båda är lika viktiga :)

Nu är idrotts provet gjort, och det jag klarar nog. Så känner mig ganska lättad. Har bara religionen som jag ska lämna in imorgon, har gjort nästan hela så det kommer nog vara klart innan jag lämnar skolan! Känns AWESOME, för sen är det LOOOOOOV!!!!! Gud vad skönt :D
Och imorgon får jag klä ut mig, wihooo! Kommer inte gå helt all-in men jag får i alla fall sminka mig innan jag åker till skolan. (måste dock kliva upp innan 5 för att hinna xD)

//Isabell

Dagens lunch!!!

Lunchen består av stekt kyckling (kryddad med salt och peppar) och zucchini (kycklingen och zucchinin är blandad med kvarg) med sallad, gurka, tomat, ananas och morot. Man får inte glömma att dricka jätte mycket vatten!
Det är jätte gott!!:D

/R


Första sprutan tagen!!

Nu är första sprutan tagen. Det gjorde inte ont alls. Det är klart det känns när något trycks in i kroppen. Men annars kändes det inte!!
Har tagit bort alla dessa kartonger med "gamla" kläder som är till salu. Så nu står dom i mitt rum (har ju ändå inte fått ordning där än:P).

Vid halv fyra ska vi åka och köpa en present till min "kusin" Liam (han är ingen riktig kusin. Men känns ändå som att han en "riktig" släkting. Han har fyllt år!! Så vi ska till honom och vi ska även bli bjuden på mat där:) hoppas på något gått.

/R


Älskar banan, äpple och kanel

Ställde klockan på 5 i 7. Men så klart va jag så trött så jag somnade om och vaknade 20 över sju...
Just nu sitter jag och äter min goda frukost. Jag älskar INTE yoghurt. Men håller på att lära mig äta det. Så jag börjar med vanilj yoghurt:) men snart så blir det vanlig. Det är as gott att ha banan, äpple och kanel i <3 blir ganska stor skillnad om man inte har kanel.

Ne, snart kommer mamma och då måste jag vara klar:)

/R


Vit i ansiktet

Imorgon ska jag kliva upp 5 i 7 och skynda min in i duschen. På en timme ska jag hinna tvätta och blåsa håret, göra en riktigt god och även bra frukost, tvätta och smörja ansiktet, försöka hinna sminka mig lite och allt som man gör på morgonen. För kl 8 kommer mamma för jag ska vara i stan halv 9 på vårdcentralen! Ska ta första gardasil sprutan.
Jaa... Man tar ju den genom skolan jag vet. Men eftersom jag inte går i skolan. Så ringde vi någon som typ höll på med detta "projekt" och hon sa att i sådana fall måste du åka till Sundsvalls vårdcentral och inte din. Annars kostar det pengar.
Måste säga att det va tur jag inte tog sprutan när jag va 13. Eftersom man får den gratis nu. Det fick man inte då!

Men jag kommer dö. Jag har aldrig varit rädd för nålar. Det har alltid gått bra:) men sist jag skulle ta blodprov (gör det med jämna mellan rum eftersom jag har en sjukdom) så svimmade jag nästan. För dom hittade inge bra ställe att sticka mig på. Så dom stack mig i båda armvecken två gånger och sedan i högra handleden (det gjorde ont kan jag säga). Men det kom inget ändå och då började jag känna mig konstig. Dom sa att jag blev vit i ansiktet. Så jag fick vatten. Efter det så fick dom sticka mig i fingret typ två gånger i stället. Det gick mycket bättre.
Därför kommer jag att dö imorgon. Dom som har tagit sprutan (typ alla) säger att det gör ont. Inte bra känns utan det gör verkligen ont!

/R
Ps, tror det blir yoghurt och frukt till frukost!!:)


Skolan tar all min tid!

Hejhej Bloggen!
På väg hem från skolan nu, slutade halv tre och är inte hemma än = mycket plugg.
Har dock bara kvar religionen och idrotten! (har idrotten imorgon, så ikväll blir det till att kolla de lite snabbt och sedan sitta och skriva religionsuppgiften.)
Om jag hinner klart de i vettig tid så ska jag göra en eller två till sminkningar, gjorde tre i förrgår också... Men jag vet inte vad jag ska köra på fredag... Inget blir bra :( men men, vi få väl se om jag slutar upp i en plastmask av något slag...
//Isabell


This or that!!!

Jeans eller mjukisbyxor? Mjukisbyxor
Fest eller myskväll? Båda
Sommar eller vinter? Sommar
Dator eller tv? Dator (man kan ju se tv på den:P)
Kompisar eller pojkvän? Vet inte, båda

/R


Fråga och svar

Fråga: Äre bröd? O.o

Svar: jajamensan!!:)

/R


Brunch!!!

Vanilj yoghurt, äpple, hallon, blåbär och kvarg:)


Ont i magen!!!

Fy vad det inte är kul när man slarvar med att äta:( kan vakna och ha så jävla ont i magen. Så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Inatt va det så. Jag mådde så dåligt att jag blev vit i hela ansiktet. Läpparna tappade all färg och blev vita. Det va så läskigt att kolla mig i spegeln. När jag sedan gick och la mig efter att ha varit uppe. Så frös jag hur mycket som helst:(
Nu ska jag snart åka till pappa. Hoppas Mia är hemma idag:)


Bakat!!!!

Har inte hänt så mycket idag. Jag och mamma har bakat filmjölksbröd med riven morot i och sockerkaka med äpple och kanel. Hoppas det är gott<3
Snart blir det middag och sen lördagsmys!!!

/R


Feeeel i inlägget -.-

*Historia prov!
Blev fel och kan inte ändra inläggen på mobilen, så ni får nu ett nästan meningslöst inlägg.
Hoppas ni alla får en bra dag!
//Isabell :*


Hoppas på en trevlig dag!

Hejhej Bloggen!
Sitter på bussen nu med Elias på väg till hans pappa. Vet inte riktigt vad som händer idag.. Kanske åka och bada eller bara mysa :)
Igår hade jag som sagt matte prov, det gick åt helvete! :( kan bara hoppas och önska att jag klarar det... Det var bara fyra frågor och jag fick nog fel på en hel minst :/
Skit samma, hade en jättemysig kväll igår så det jämnar ut sig :D
Åt god mat med trevligt sällskap. Och sedan efter lite tjat så fick jag sminka Elias... Gjorde en liten "smink-skiss".
(vet inte hur jag ska se ut på halloween!!! NÅGON SOM HAR NÅGOT TIPS?!?)
//Isabell


Oct. 19, 2012

Äntligen fredag!! Det är så härligt när det blir helg.
Just nu är jag hos pappa och ska äta här. Eftersom att Frida och mamma är på Fridas fotbolls avslutning. Undra vad som händer ikväll??? Blir kanske hemma mys.
När jag kom till pappa så hade pappas kompis mamma (Asta) hängt tunnbröd ute på våran altan:D hembackat tunnbröd är ju hur gott som helst<3

Ett tips på ett jätte gott på lägg är rökt kalkorn. Jag gillar inte skicka på vanlig maka. Men kalkorn är jätte gott<333

/R


Tråkigaste jag.

Hejhej!
Plugg plugg plugg hela dagen!
Kan blogga imorgon, då jag får lite tid över :* Förlåt mig, men jag har prov imorgon...känns lite sisådär.. Men det är bara att göra sitt bästa och hoppas på det bästa!
Ska antingen läsa på lite nu eller sova.
Imorgon är det fredag så kämpa på under dagen och låt sedan helgen börja!
//Isabell

Fyller på med energi!!

Nu är jag helt slut efter att ha kört ett hårt pass. Pulsen gick verkligen upp mer än vad den brukar idag. På Sabinas (ledaren) pass är det mer plus än om någon annan har det <3 imorgon kommer jag ha väldigt ont i vissa muskler.
När jag kom hem fyllde jag på med nya energi. Det blev yoghurt med banan, äpple och kanel<3
/R


Träning <3

Om en timme ska jag träna bodypump. Har träningsvärk i bröstmuskeln sedan i tisdags:P
Eftersom jag inte tränade något igår så fick det blir en promenad med syster. Just ja, Frida börjar ju sin träning om 30 min. Så vi måste åka om mindre än en kvart och jag har inte byt om:O nu får jag skynda mig.


Ps.

Rabatten gäller bara i oktober och inte produkter i fyndkorgen!!!!!!!


15% rabatt

Hej alla bloggläsare!!
Nu när sofiespärlor (sofiesparlor.se) har skaffat en ny och fin hemsida. Så tänkte jag att ni ska få 15% rabatt på hela ditt köp hos henne:)
Det ända ni behöver göra är att ange rabattkoden: KRAMKOMPISAR när ni beställer.


Ingen bild och massa text.

Hejhej Bloggen!
Jag känner att jag verkligen inte är bra på attt uppdatera, men jag har ingen tid. Jag sitter inte ens vid datorn på dagarna, jag hinner inte. Men vad tycker ni, vill ni att jag ska börja blogga mycket igen??? 

Just nu sitter jag och pluggar historia, inte så roligt faktiskt...men endast för att det är så jävla mycket arbete inom det. Vi ska inför provet som är på fredag ha:
* läst ca 200 sidor i historia boken
* gjort 140 instuderingsfrågor
* lära oss årtalen då saker inträffar från Antikens Grekland till Stormaktstiden
* massa viktiga personer, begrepp, epoker, perioder, tidslinjer, namna på allt och alla krig och mycket mer....känner att jag valt en plugg linje, men men det är i alla fall roligt.
Sen har vi även tre andra "prov" innan lovet, KÄNNER ATT ETT LOV KOMMER SITTA FINT!!!!!!!!!
Vi har:
Svenska, seminarium av en bok vi läst (fast jag har 300 sidor kvar) trodde det skulle vaar fredag nästa vecka men hon ändrade lite så jag ska vara första gruppen på tisdag -.- = LÄSADJÄÄÄÄVUL i helgen.
Idrotts prov, teoretiskt... det har jag aldrig haft förut, så de kan bli spännande.
Islam, "uppsats/inlämningsuppgift".
        
Så nu har jag fått av mig lite frusteration xD
Vill ni veta något roligare... Jag fick ett A på mitt argumenterande tal i svenskan, som handlade om boxning. Lite stolt, få man vara det? (Jag är ju inget A-barn direkt...så det kom som en chock...)
 
Nu ska jag fortsätta plugga vidare, ha det bra så länge! Och ni får gärna svara på frågan ovan, för isåfall vill jag gärna ha tips på vad jag ska skriva om och så ska jag verkligen försöka hinna med i alla fall två inlägg om dagen!!
//Isabell :*

Svårt att sova

Gud va det är jobbigt att inte kunna sova på nätterna. Igår kväll tog det hundra år innan jag somnade. Vilket gjorde att jag sov länge:( känns som hela dagen gått redan....
Just nu ska jag hitta något att äta och sedan får vi se vad som händer:)

/R


Glöm inte!!!!

http://kramkompisar.blogg.se/2012/october/fragestund-och-this-or-that.html#comment


Måla naglarna steg 4


Måla naglarna steg 3

Förlåt om ni inte hör vad jag säger


Måla naglarna steg 2

Förlåt om ni inte hör vad jag säger


Måla naglarna steg 1

Förlåt om ni inte hör vad jag säger...


Måla naglarna steg 1

Förlåt om ni inte hör vad jag säger...


Dagen

Har sovit så dåligt i en vecka nu. Men i natt sova jag bra och därför blev det sovmorgon!!
Nu har jag nyss duschat och ätit lunch. Ska snart packa upp mina grejer och städa på mitt rum. Måste också måla mina naglar. Undra vilken färg det blir:P
/R


Neeej


Efter ca 3 veckor<3<3

Imorgon är det tisdag och äntligen har jag inte ont i halsen längre. så imorgon blir det träning<3 nu jävlar tänker jag inte bli sjuk igen på över 1år (hoppas min hosta och min lilla snuva snart är över).
Gud vad jag bara har längtat i vad är det... 3 veckor?? På att få träna bodypump. Det är så roligt. För er som aldrig gjort det. Så borde ni verkligen testa det. Man kan vara nybörjare eller jätte vältränad. Det spelar liksom ingen roll. För man använder ju vikter (man kan även köra utan på vissa grejer). Sen så finns det alltid olika svårighetsgrader på det!!
Men träningen är ju inte förrän på kvällen. Men då kan jag ju packa upp ALLA min kläder mm när jag vaknar. Sen måste jag även ta en dusch. Joo, jag ska ta en dusch på dan även fast jag ska träna på kvällen och ska duscha då också:P man kan ju inte gå med smutsigt hår...

Har ni några tips eller önskemål på vad jag ska blogga om. Så kommentera gärna (kommentera gör man ju anonymt om man inte skriver sitt namn :O)
/R


Måndag!!

Undra vad man ska göra idag då. Det är ju bara så tråkigt när det regnar. Men man kanske ska ta och paka eftersom vi ska till mamma idag. Jag eller ja pappa har ju målat klart mitt rum. Så nu har jag börjat fundera och kollat vad jag ska ha på mitt rum.
Men vi får se vad det blir:P Hoppas på att det blir klart snart.
/R

Frågestund och this or that!!!!

Nu är det bara att ställa frågor eller this or that (tex sommar - vinter). Både jag och issa avrar på alla frågor. Vi tar tex inte bort någon om den är för pinsam. (hoppas issa går med på det XP)
Jag kommer svara på alla grejer i en videoblogg. Jag kommer inte säga vem/vilka som svrev frågan.

Jag lovar!!!

Från och med måndag ska jag blogga varje dag minst. Ska försöka hinna med 3+ inlägg:D jag har ju haft typ blogg semester, haha.


MysLördag!<3

Hejhej!
Sitter på bussen nu och måste bara säga jippii för glada busschaufförer, har inte stött på så många sånna. Men när dem väl sitter där blir man automatiskt glad! Önskar att det fanns fler av dem!
Idag blir det först till att gosa lite med Elias och sedan åka till stan för att träffa Erik och Hampus. Där vi ska köpa massa godis tills ikväll då det blir ännu en till mys-kväll!
Efter det åker vi och äter pizza med de andra sötisarna. Hoppas på en trevlig dag! <3
//Isabell


Fredag = sova

Hejhej!
Fredag klockan är nio och jag funderar på att sova... Då man börjar undra om skoldagarna är jobbiga? Eller jag börjar kanske bli gammal.
Så har bara varit hemma hela kvällen och myst med mina bröder! Orkar inte åka iväg, skulle ändå bara ha somnat.
(kanske ska plugga lite innan jag somna, fast är inte så sugen på att läsa nu :S)
Ska försöka kliva upp i vettig tid imorgon för att fixa lite hemma och hinna träffa Elias innan jag åker till Timrå för myspys!
Vi hörs mer imorgon, sov sött alla läsare! :*
//Isabell

Ps. Kolla vilken söt glass!


Hahahahahaha

Haha, två tjejer i en bil = 1000kr fattigare!!


Torsdag = snart fredag!

Hejhej!
Sitter på bussen mot skolan, fast bi börjar inte förns klockan 10 xD Jag ska försöka plugga lite matte... Önska mig lycka till.
Efter skolan får jag träna för andra gången efter att ha varit sjuk ett par veckor.
Så nu jävlar ska jag köra igång igen!!!

Vet ni, jag ska skaffa glasögon. Tror jag hittat ett par jag gillar nu... När jag vet vilka jag ska ha till 100% så får ni se :*
//Isabell


Till förra inlägget!

En bild som inte ville visas..
Och wihooo, äntligen fick jag upp bilderna... Suck. Men bättre sent än aldrig?
Skolan har rullat på och nu har jag en kväll full med pluggning som gäller, jippii ;)
//Isabell


Helgen

Hejhej!
Bara bilder.
//Isabell :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_5073063dddf2b367a0000496.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507306f3e087c3025b10394f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507307149606ee1119b90677.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507307149606ee1119b90677.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507307149606ee1119b90677.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507307149606ee1119b90677.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507307149606ee1119b90677.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507307149606ee1119b90677.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507307149606ee1119b90677.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780250/images/2012/pic_507307149606ee1119b90677.jpg" class="image">


Ska försöka hinna med Bloggen!

Hejhej Bloggen!
Förlåt om jag inte har skrivit på några dagar, men har inte sutit vid datorn.
I fredags var jag med Elias, vi red, det gick väl....bra xD
Igår var jag på Barista och fika med mina tjejer, Lovisa, Sofie och Rebecka. Jättehärligt! :)
Efter de gick jag till hemma kväll och mötte upp "gänget" som bestod av mig, Frida, Erik, Hampus och Kevin.
Vi hade myskväll igår, jätte mysigt :D Såg på filmer och hade det allmänt trevligt! 
Sov där och kom hem för drygt en timme sedan. Har precis gjort klart svenska referaten och en annan liten uppgift. 
Får se omjag ger mig in på de argumenterande talet, som även ska skrivas som inlämningsuppgift... Vi får se, annars tar jag det imorgon. Ikväll får jag läsa lite svenska och historia. Känner att det börjar bli ganska mycket plugg!!
Är dock glad över att vi arbetar med fyra ämnen åt gången...hade varit ett helvete med tre språk samtidigt!
Ska nog göra nya naglar ikväll också, om jag hinner... Tänkte kanske ta en liten ridtur också :)
(Ska försöka ladda upp några enstaka bilder från mobilen under kvällen, från denna helg.)
Ha en mysig söndaskväll nu och ladda upp inför en ny vecka med nya tag!
//Isabell :*

Sorry and Goodnight!

Hejhej Bloggen!
Sitter nu och väntar på att nagellacket ska torka..
Förlåt om jag inte bloggat något alls typ, men jag har varit sjuk i en vecka (två, men var på skolan ändå), börjar entligen känna mig bättre nu. + att jag har haft två prov redan denna vecka, fast det här är ju bara dåliga bortförklaringar. Förlåt helt enkel, men jag har typ inte tid att sitta vid datorn. Men ska försöka fixa det nu :)
Måndags: Matte-prov, gick åt helvete! Kul med F på första provet? Neeeeej!!
Tisdag: Plugga 4 timmar.
Onsdag/Idag: Religions-prov, antingen ägde jag provet totalt eller så gick det helt okej. (svårt att tolka några frågor)
Nu är jag super trött och tänker lägga mig i sängen för att se på lite film :)
Godnatt Bloggen!
//Isabell :*

Morgon grejs


Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering från min sida:( har ingen lust/ork nu när allt känns så jävla dåligt...


RSS 2.0