Trevlig kväll!!

Hej! Rebecka här.
Idag har man inte gjort så mycket. Vaknad sent idag som vanligt måste börja ställa klockan sover ju bort dagarna. Men det är ju inte så illa som förra året. då jag som till 14 varje dag.
Lovisa och Meija kom till mig vid 15 tiden idag. Meija va sugen på glass så vi gick till ica och köpte glass. Jag tog en twister. Lovisa och Meija tog lilla anna och långa farbrorn glassarna.
Sen komma pappa hem med min nya moppe hjälm idag.
Så nu slipper jag hans stora hjälm.
En nu ikväll har man sätt på film med Evelina och Emelie Block, Frida Tolf och Olle Johansson. Imorgon ska vi hämta vår söta kattunge som vi inte vet vad han ska heta.
Namn förslag till denna söta katt? Vår andra katt heter spencer och är hel vit:D
/Rebecka Tolf

Rebecka på språng:P

Tja Rebecka som skriver direkt hemifrån mamma;D
Nu när man varit hos mamma i en vecka så ska man till pappa i en vecka:) Har precis packat klart. Jag kan säga att det är ganska jobbigt att packa och packa upp engång i veckan i hela mitt liv (inte när jag flyttar hemifrån då:P) Ska snart ta moppen till pappa:)


En gammal bild på mig;) Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag (om ni inte haft en bra dag så hoppas jag på det från och med nu!!!)

STORA KRAMAR//Rebecka<3


Hej hopp gummi snopp! ;)

Hejhej Issa och Rebecka här! :)

Namn: Isabell (Issa)
Ålder: 96-03-12 (15 år)
Bor: I skogen..

Jag är typ 165 cm lång, har brunt ganska kort hår (klippte mej för en vecka sen, hade aslångt hår då. Intressant jag vet ;)) Jag har djupblåa ögon och tydligen väldigt vita tänder xD Jag är som person ganska konstig...jag är lite knäpp av mej, men jag är inte dum..jag bits bara ibland. Dem flästa är förmodligen rädd för mej (kan det bero på att jag går i boxning och tillåter inte att folk gör mej eller mina kompisar illa??) Men jag lovar jag gör inte folk illa eller är helt dum i huvet. Jag gillar inte att skriva massa posetiva saker om mej själv, iaf inte för mycket då känns det typ som att jag skryter, ni fattar vah?.. Men jag är snäll, tar hand om folk och lyssnar och finns gärna där om det behövs (Men att prata är nåt jag älskar och är fett bra på ;), bara att fråga alla som känner mej..) Jag är tydligen ganska rolig, skratta kan jag oxå, faktiskt ;) Jag är ofta glad vilket leder till att folk runt om mej tydligen blir glada, det tycker jag känns bra, för jag gillar att dem jag tycker om mår bra.
 (Jag har ingen aning om vad jag ska skriva nu så låter Rebecka få berätta om mej istället...i slutet av detta inlägg ;P)


Namn: Rebecka ((Rebbe, Becka, Bebbe, Beckis) och nya smeknamnet REBEXX)
Ålder: 96-05-01 (15 år)
Bor: I njurunda Centrum..

Jag är 174 cm lång, har långt brunt lockigt hår, mina ögon är gröna och jag har korta ben (a) (kortare än Issas..) Jag är lite blyg av mej, men när jag är med mina kompisar släpper jag loss och blir helt GALEN!! Så då kanske dem som vet vem jag är blir lite osäkra på vad/vem dem egentligen känner ;O Jag har ett speciellt skrik/galetskratt...som förmodligen får många att vända sig om. Jag är kanske inte dem som säger ifrån, utan istället säger jag åt Issa, fast ibland önska jag att jag våga göra det själv. Jag är inte helt crazy bara så ni vet, utan på skolan där det finns "normalt" folk och idioter är jag den lungna och snälla typen. Jag har en humor som ingen annan har, men många skrattar ändå bara för att ;)
(Issa får tillägga lite nedanför ;D)


Rebecka´s åsikter om issa: Jag tycker issa är en jätte snäll och söt tjej. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne i mina svåra stunder som jag har ganska ofta. Jag minns när jag vi gick på samma dagis. Vi blev kompisar men man märkte snabbt att vi hade litte svårt att vara samms jämt. Men vi har alltid varit kompisar trots bråk. Hon är en så jävla bra kompis så det inte finns:D

Issa´s åsikter om Rebecka: Rebecka är en jätte snäll och fin person, hon är underbar. Hon finns alltid där om man behöver prata och det kan vara bra och jobbiga saker att prata om. Hon är precis som jag väldigt nyfiken ;) så hon vill alltid veta vad jag har gjort och om jag har nåt nytt att berätta vilket är väldigt bra eftersom att jag gillar att prata och hon lyssna, så vi passar asbra tsm! :D Vi bråkar då och då och har gjort sen vi var små, men bråken då vi var minder var faktiskt allvarligare än dem vi har idag enligt mej och det är bra. Jag är glad att vi fortsatt kämpa och hållit ihop för jag skulle inte vilja leva ett liv utan henne! Rebecka får mej alltid att skratta för hon är så skön (misstolka inte, allt jag skriver ;)) Hon är alltid glad, snäll, på-skratt-humör och bara helt awesome!!! :)<3 En underbar kompis! ^^


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0